Nieuwsbrief 22 maart 2017

U wilt graag onze nieuwsbrief ontvangen? Stuur dan een mailtje naar info@roodwitenrose.nl, onderwerp: toezending nieuwsbrief.

Laatste nieuwsbrief ‘old school’

Beste wijnliefhebbers,

Nog ruim een week en dan maken wij plaats voor onze opvolger Peter van den Berg – wie nu verbaasd is, kan een en ander op de website nalezen in onze vorige twee nieuwsbrieven.

Om de drukte tijdens onze afscheids-tiendaagse een beetje te spreiden hebben we het volgende bedacht:
maakt u een keus uit óf de muziekmiddag op zondag de 26e óf de slotborrel op vrijdag de 31ste. Reserveren (per mail) kan handig zijn.

Zondag 26 maart spelen en zingen vanaf drie uur de Partners in Music bij ons. Gratis muziek, maar geen gratis drank…
Vrijdag 31 maart bieden we u als trouwe klant/gast van Rood, wit & rosé tussen 17 en 19 uur graag een glas bubbels aan om te proosten op de voorbije én komende tijd.

Verder hopen we uiteraard dat u er de komende tien dagen voor komt zorgen dat Peter straks veel ruimte in de winkel heeft om het assortiment uit te breiden en nóg mooier te maken!
Probeer bijvoorbeeld de drie prachtige Fransozen die wij nog op de valreep hebben geïmporteerd en die nu als onze laatste aanwinsten in de winkel staan: de Fronsac, de Muscadet en de Côtes du Rhône.

Ook de Bulgaarse wijnen zijn weer aangevuld, waaronder de Misket, de Melnik en de biologische krachtpatser Vinica, vorige week door Divino, hét wijnvakblad in Bulgarije, gekozen als Beste Rode wijn. Deze lokale ‘amarone’ (waarvoor de mavrud-druiven 2 à 3 maanden drogen) kost bij ons slechts € 15,25 per fles!

Ten slotte: werp een blik op onze Offertafel met perfecte wijnen die helaas niet meer worden gemaakt en waarvan de laatste flessen weggaan voor wel héél zachte prijzen!

En ja, dit was hem dan, onze laatste nieuwsbrief. De volgende schrijven Peter en zijn vrouw Ilse, die wij hierbij alvast enorm veel succes wensen!

We zien u graag nog even!
Hartelijke groet,

Annegret Böttner & Fred de Vries